Følg i vikingernes spor på sprogrejse til York

York, i det nordøstlige England, er en af landets ældste byer med et rigt kulturelt liv og en fantastisk beliggenhed. Midt i byens historiske vingesus er York en universitetsby, som giver byen et moderne og livligt miljø, og ikke mindst midtbyen med de mange butikker, restauranter, caféer, pubs og spillesteder med levende musik.

På den middelalderlige bymur, som omgiver York, kan du deltage på en af de berømte ”Wall walks” med guide eller på egen hånd. Eller tag på tur gennem historien ved besøg på de mange museer i de historiske bygninger. Her vil du også erfare, at vikingerne i høj grad har præget York. Byens centrum er domineret af den gotiske domkirke The Minster, som hører til de største gotiske domkirker i Nordeuropa.

Udendørs liv i York byder på alt fra ridning og roning til golf og tennis. Yorkshire Dale og North Yorkshire Moors Nationalpark er perfekt for vandrere, løbere og cykelentusiaster. Områderne er også meget populære for udflugter med picnickurv.

Find flere informationer om York i den røde menu til højre.

Skolen 

Igennem de sidste 50 år har sprogskolen budt internationale sprogelever velkommen. Skolens klasseværelser er moderne udstyret, og skolen råder over et bibliotek, pc-rum, adgang til materiale til selvstudie. Der er Wi-Fi på hele skolen. Der er en sydvendt terrasse, stor have med borde og bænke, tennis- og basketballbaner samt overdækket bordtennisbord.

Indkvarteringen 

Familieindkvartering i ene- eller deleværelse med halvpension. Sprogelever under 18 år deler oftest værelse med en sprogelev fra et andet land. Hotel, lejlighed uden forplejning og Bed & Breakfast er også en mulighed ved minimumsalder på 18 år.

Fritiden 

York byder på mange forskellige oplevelser og aktiviteter. Udover de mange historiske seværdigheder i York finder du teatre, kunstgallerier, biografer og kunsthåndværk af forskellig slags. Den bilfrie midtby er præget af butikker, restauranter, caféer, pubber og spillesteder med levende musik. Området omkring York er ideel for vandre-, løbe- og cykelture. Du kan også leje en Red Boat og nyde en tur langs flodbredden med dig selv som kaptajn.

Transport 

Du kan, mod tilkøb, blive hentet af en repræsentant fra skolen ved din ankomst til lufthavnen i Manchester eller Leeds, eller du kan rejse på egen hånd med tog eller bus. 

DET SIGER KURSISTERNE:

Jeg var tilmeldt sprog og kultur 40+, det var et veltilrettelagt, spændende og oplysende program, de havde arrangeret. Jeg har været fuldt tilfreds med Bundgård Rejsers service

Elisabeth Myrdal Hentze, 51 år
Brighton, 14 dage.


Ballum IT 2011