Lær sprog i læringens hovedstad Cambridge

Omkring 90 minutters kørsel nord for London ligger den historiske universitetsby Cambridge, hvor berømte personer som William Harvey, Isaac Newton og Charles Darwin har forsket ved Cambridge University. Historien fortæller, at universitetet blev oprettet af en gruppe lærde i 1209, som forlod Oxford universitet pga. uoverensstemmelser med borgere i byen.

I dag står Cambridge som en moderne og livlig by, som præges af parker og de mange bygninger som udgør Cambridge University. Der er mange seværdigheder i byen, mange museer og oplevelser du kan tage med hjem. Den mest berømte bygning i byen er King’s College Chapel.

At punte på floden Cam er et must under dit besøg i Cambridge. Det foregår i en fladbundet båd, hvor man stager sig af sted. Du kan vælge at have en fører af båden med eller du kan selv stage dig frem, men hold balancen du skulle jo nødigt falde i vandet!

Find flere informationer om Cambridge i den røde menu til højre.

Skolen 

Sprogskolen ligger i udkanten af Cambridge med kun 12 minutters buskørsel til centrum. Skolen har en venlig og aktiv atmosfære og udover undervisningslokalerne har skolen et bibliotek, og lokale til selvstudie med hjælpelærer 2 timer pr. dag i hverdagene. Skolen har også en stor dejlig have, hvor du kan slappe af sammen med dine medkursister.

Indkvarteringen 

Du kan vælge at bo hos en værtsfamilie på eneværelse med morgen- og aftensmad. Langt de fleste værtsfamilier ligger i gå afstand fra skolen eller en 5 minutters bustur. Skolen kan hjælpe dig med at leje en cykel under dit sprogkursus, hvis du ikke har lyst til at gå. Om sommeren er det muligt at bo på kollegium for kursister fra 18 år. Hotel eller Bed & Breakfast kan også vælges.

Fritiden 

Sprogskolen har hver uge et aktivitets- og udflugtsprogram, hvor du tilmelder dig direkte til skolen. Der er sportsaktiviteter, quizaftener, filmaften, bowling og meget mere. I weekender arrangeres endagsudflugter til f.eks. Warwick Castle, musical i London, sightseeing i London, Oxford, Windsor Castle og flere interessante steder. Nogle gange arrangerer skolen også en weekendtur til f.eks. Skotland mod egenbetaling.

Transport 

Mod egenbetaling kan du blive afhentet i lufthavnen ved din ankomst til England. Du kan også vælge, at rejse på egen hånd til din indkvartering
DET SIGER KURSISTERNE:

Best in Bath er en lille skole helt tæt på byen. Der er meget nærvær, og man kan altid komme ind på kontoret ved spørgsmål, eller hvis man bare vil snakke lidt....kan kun anbefale Best In Bath.

Pernille Skjold, 45 år
Bath, 27 dage.


Ballum IT 2011