Vores service

Vores fornemste opgave er at hjælpe dig med at finde den helt rigtige sprogrejse til dine planer/drømme/ønsker. Det gør vi ud fra samtaler med dig. Derfor stiller vi dig en masse spørgsmål ud fra devisen, des mere vi kender til dig og dine ønsker, des bedre kan vi hjælpe dig med at finde den sprogrejse, der passer bedst til dig. 

Udgangspunktet for din sprogrejse er, at du gerne vil dygtiggøre dig i et bestemt sprog som f.eks. engelsk. Nogle sprog tales i flere lande, og det giver dig flere forskellige muligheder for destinationer - f.eks. kan du lære engelsk i England, Skotland, Irland, Malta, USA, Canada, New Zealand, Australien og Sydafrika. 

Når du begynder at planlægge din sprogrejse, anbefaler vi, at du overvejer følgende:

  • Vil jeg på en sprogrejse med rejseleder (for unge på 11-19 år i sommer- og efterårsferien)?
  • Eller vil jeg på sprogrejse på egen hånd (for alle uanset alder og hele året rundt)?
  • Hvor intensivt et sprogkursus ønsker jeg?
  • Hvordan vil jeg gerne bo?
  • Hvad vil jeg gerne opleve i min fritid? 

Du kan også have bestemte ønsker til din sprogrejse. Måske ønsker du at opleve en storby, naturen, mulighed for at dyrke en interesse eller kombinere opholdet med frivilligt arbejde. Vi er medlem af Rejsegarantifonden og har nr. 656. Derfor kan du købe din flybillet gennem os. Vi finder sammen med dig den flybillet, der passer bedst til din rejse mod gebyr på kr. 600. Du er også velkommen til selv at sørge for din flybillet.

Vi er der for dig under hele din sprogrejse - fra planlægningen går i gang, til forberedelsen af din afrejse samt under og efter din sprogrejse. Vi er altid parate med gode råd og vejledning. Hvis du har spørgsmål, skal du endelig ikke holde dig tilbage - du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Der er ingen dumme spørgsmål, kun spørgsmål der endnu ikke er besvaret.

 
 
DET SIGER KURSISTERNE:

Lærerne og personalet på skolen var SÅ søde!

Nynne Lehbert, 17 år
Brighton, 20 dage.


Ballum IT 2011