Sprogrejser

Hovedformålet med sprogrejsen er naturligvis at forbedre dine sproglige kundskaber. Uanset om du skal forbedre dig sprogligt til en uddannelse, et job eller bare af interesse for sproget, så er der et kursus, der passer til dig. 
 
En sprogrejse er en aktiv ferie, der kombinerer et sprogkursus med aktiviteter og udflugter, hvor kulturen er et vigtigt input. En sprogrejse består af tre elementer:
 
- Sprogkurset
- Indkvarteringen
- Fritiden
 
Alle tre elementer er lige vigtige for at sikre en god sprogrejse og en oplevelse for livet. Det er derfor vigtigt, at du nøje overvejer alle tre elementer, så vi sammen kan arrangere den bedste sprogrejse til dig. 
 
På en sprogrejse får du masser af oplevelser og lærer mennesker fra mange forskellige lande at kende. I er alle på sprogskolen for at dygtiggøre jer i et sprog, så på trods af forskellig baggrund, har I rigtig meget til fældes – det giver en god grobund for fælles eventyr. 
 

Under destinationer i menuen til venstre kan du vælge mellem verdensdele og derefter mellem lande og byer.

Er du i tvivl om hvor din sprogrejse skal gå hen, kan du tilmelde dig vores informationsmøder her eller i menuen til venstre.  Du er også altid velkommen til at kontakte os vi vejleder dig gerne ud fra dine ønsker og behov.

 
DET SIGER KURSISTERNE:

Aktiviterne er en god måde at lære kulturen og sproget på, fordi de foregår på spansk. Aktiviterne var også en god måde at lære de andre elever at kende

Christine Rahr Rasmussen, 19 år
Buenos Aires & Mendoza, 56 dage.


Ballum IT 2011