Engelsk

Cambridge
En Cambridge eksamen kan tages på flere forskellige niveauer: First Certificate (FCE), Cambridge Advanced (CAE) og Cambridge Proficiency (CPE). 
 
Cambridge eksamen består af en mundtlig og en skriftlig del. Den mundtlige del af eksamen ligger typisk forud for den skriftlige eksamen. Eksamen ligger typisk i marts, juni, august og september måned med et forberedende kursus på 6-12 uger. 
 
Din eksamenskarakter bliver ikke forældet, så du kan bruge dit eksamensbevis i mange år ud i fremtiden. Cambridge eksamen bliver i dag accepteret af mange universiteter verden over som bevis på dine sproglige kvalifikationer. 
 
 
IELTS
Mange uddannelsesinstitutioner forlanger, at deres studerende har et minimum af sproglige kvalifikationer for at kunne følge undervisningen på lige fod med de lokale studerende. I engelsktalende lande er den sproglige test IELTS meget udbredt. 
 
IELTS eksamenen består af 4 delprøver: Lytte, læse, skrive og tale. Din eksamenskarakter består af et gennemsnit af din karakter for hver delprøve. Der gives karakterer i skalaen 0-9. 
 
Eksamen kan tages året rundt. Sprogskolerne tilbyder forberedende kurser ned til 4 uger før eksamensdatoen. Din eksamenskarakter er gældende i to år. Så vær opmærksom på at tage din IELTS eksamen så tæt på det tidspunkt, hvor du skal bruge resultatet, så den er så retvisende som muligt. 
 
 
TOEFL
TOEFL står for Test of English as a Foreign Language. Testen kræves af mange engelsksprogede universiteter, da det er vigtigt, at dine sproglige kvalifikationer som udlænding er gode nok til at kunne følge undervisningen på lige fod med lokale engelsksprogede studerende.
 
Testen måler evnen til at lytte, læse, tale og læse samt evnen til at kombinere disse. Testen består af fire deltests – en for hver evneområde. Der er et fastsat tidsrum, som hver deltest skal udføres inden for, så testen bliver så korrekt som muligt. Du får op til 30 point for hver deltest og dermed en score i alt på 0-120. I alt varer testen ca. 4 timer.   
 
 
DET SIGER KURSISTERNE:

Skolen var suveræn. En fantastisk skole, som jeg helt klart har lyst til at komme tilbage til en anden gang. Aktiviteterne var helt klart over mine forventninger og super hyggelige! Kommunikationen med jer, har jeg været 100 % tilfreds med.

Sandra Maria Skytte, 21 år
Cuenca, 23 dage.


Ballum IT 2011