Persondatapolitik

Persondatapolitik

Vi hos Bundgård Sprogrejser ApS tager beskyttelsen af personlige oplysninger alvorligt. Vores databeskyttelsespolitik beskriver, hvordan vi håndterer alle indsamlede personlige oplysninger. Vi videregiver kun de personlige oplysninger (som f.eks. navn, fødselsdato, telefonnummer, præferencer, sygdomme eller andre personlige data) til tredjepart, hvis disse er nødvendige data for at tilrettelægge den bestilte rejse ud fra dine ønsker og på forsvarligt grundlag.

Vi sørger for:

  • At dine personlige oplysninger er forsvarlig sikret og opbevaret
  • At vore samarbejdspartnere ligeledes har sørget for at opbevare og sikre personlige oplysninger forsvarligt
  • At vi indsamler oplysninger udelukkende med din tilladelse
  • indsamler, og vi sørger for at slette disse, når det ikke længere er påkrævet at opbevare.

Vi arrangerer sprogrejser for unge under 18 år, derfor har vi særlig fokus på at håndtere data både fra den unge og dennes værge/forældre med respekt og diskretion.

Hvis du ønsker at opdatere eller slette dine personlige oplysninger hos Bundgård Rejser, skal du anmode om dette skriftligt og i underskrevet tilstand pr. post til:

Bundgård Rejser ApS

Storegade 35

6780 Skærbæk

Tlf. 74750844

1. Hvilke personlige oplysninger indsamles

Vi indsamler personlige oplysninger om dig, som f.eks. navn, postadresse, telefonnumre, e-mailadresse, billede, bopælsland, skolenavn, firmanavn og -adresse, evt. sygdomme eller læringsmæssige udfordringer, fødselsdato, ønsker for din rejse, IP-adresse, browser, logfiloplysninger, geografisk placering, oplysninger indsamlet via cookies og lignende. Vi kan også bede om oplysninger om tredjepersoner som forældre/værge eller kontaktperson, mens du er i udlandet. Du er ansvarlig for, at tredjepersoner kender til vores databeskyttelsespolitik og samtykker på dine vegne. Unge under 18 år skal have forældre/værges samtykke.

2. Hvorfor indsamles personlige informationer

Vi indsamler personlige oplysninger for at kunne udføre din bestilling til din tilfredshed. Er der oplysninger, du ikke ønsker at give, kan udeladelse have betydning for kvaliteten af dit ophold ved matching af indkvartering, kursus m.m. 

Da vi håndterer tilmeldinger fra unge under 18 år, beder vi om værges/forældres samtykke til at håndtere den unges personlige oplysninger. Vi beder desuden om personlige oplysninger om værge/forældre som navn, kontaktoplysninger (telefonnumre, e-mailadresse) for den unges sikkerhed. Voksne kan også oplyse tilsvarende personlige oplysninger om en kontaktperson, mens kursisten er i udlandet.

3. Hvor indsamles personlige oplysninger

Vi indsamler personlige oplysninger på flere forskellige måder som:

  • Nyhedsbreve: Vi indsamler navn og e-mailadresse ved tilmelding til vores nyhedsbrev samt åbning og navigation i udsendte nyhedsbreve.
  • Personlig henvendelse: Vi indsamler personlige oplysninger om dig, når du kontakter os pr. telefon, e-mail, gennem bestilling af informationer på vores hjemmeside, tilmelder dig og deltager i et informationsmøde eller møder os på vores kontor.
  • Samarbejdspartnere: Vi indsamler personlige oplysninger om dig, når du beder om informationer gennem samarbejdspartnere som Studentum.dk. Vi benytter sociale medier, hvor vi også kan modtage personlige oplysninger, når du interagerer med disse.
  • Tilmelding: Vi indsamler informationer om dig og dine ønsker for din bestilling, når du tilmelder dig et sprogkursus eller bestiller en rejse over telefonen, via e-mail eller på vore hjemmesider.
  • Google Analytics: Vi anvender dataanalyseprogrammer som Google Analytics på vore hjemmesider (www.bundgaard-rejser.dk og www.bundgaard-sprogrejser.dk) for at kunne forbedre vores markedsføring. Hertil indsamler Google Analytics informationer som din IP-adresse, geografiske placering, internetudbyder, operativsystem, søgemaskine, søgeord og besøgte sider. Den indsamlede data er anonym og behandles forsvarligt af Google Analytics, der udarbejder statistikker på baggrund af de indsamlede data. Personlige oplysninger indsamles

kun ved henvendelse til os via e-mail, personlig henvendelse, tilmelding til kursus eller nyhedsbrev.

4. Hvordan anvender vi personlige oplysninger

Når du giver os dine personlige oplysninger ved henvendelse eller tilmelding, giver du os tilladelse til at anvende dine personlige oplysninger for at kunne besvare din forespørgsel, behandle din tilmelding, sende dig nyhedsbrev osv. Dermed giver du også din tilladelse til at nødvendige personlige oplysninger videresendes til de involverede parter (skoler, indkvartering, transport, forsikring m.v.) for gennemførelsen af din sprogrejse. Dine personlige oplysninger opbevares hos os i maksimum 5 år.

Videregivelse af dine personlige oplysninger kan omfatte overførelse af oplysningerne til andre lande. Foregår din rejse uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), kan kontrollen af data være uden for europæisk databeskyttelse, da tredjeparts lande kan have mindre strenge juridiske krav som EU. Enhver deling sker i overensstemmelse med gældende lovgivning, og vi vil træffe alle nødvendige foranstaltninger for at sikre, at involverede tredjemænd giver en tilstrækkelig grad af beskyttelse.

5. Frabedelse om markedsføringsmateriale

Det er din ret at kunne frabede dig informationer og markedsføringsmateriale fra os. Du kan sende en sådan anmodning til os skriftligt på mail@bundgaard-rejser.dk. Vores nyhedsbrev kan nemt afmeldes nederst i det senest fremsendte nyhedsbrev. Herefter fjernes dine personlige oplysninger fra markedsføringslister.

6. Dine rettigheder

Du har ret til en gang årligt at anmode om en kopi af dine personlige oplysninger og til at rette eventuelle fejl. En sådan anmodning skal rettes til os skriftligt pr. post og i underskrevet stand.

Vær venligst opmærksom på, at sletning af personlige oplysninger inden rejsens gennemførelse kan føre til en væsentlig forringelse af din sprogrejse eller en umuliggørelse af gennemførelsen.

7. Sikkerhed

Vi har sørget for passende sikkerhed for beskyttelse af dine personlige oplysninger, og det samme har vore samarbejdspartnere. Har du brug for at sende en krypteret mail til os med fortrolige oplysninger, bedes du henvende dig til os, så vi kan fremsende oplysninger om, hvordan dette gøres.

DET SIGER KURSISTERNE:

Skolens bygning og beliggenhed er meget flot! Det er præcis som man forestiller sig et gammelt engelsk universitet ser ud.

Ida F. Priisholm, 18 år
Cambridge, 14 dage.


Ballum IT 2011