Personalet

Hos Bundgård Sprogrejser er vi altid klar ved telefonerne til at vejlede dig om sprogkurser, studieture, high school eller college. Træffer du os ikke på telefonen, så send en mail, og vi ringer dig op eller sender det materiale, du har brug for.
 
Anne
 
Bundgård Sprogrejser ledes af Anne Bundegård. Firmaet er familieejet, hvorfor de nære værdier er vigtige. Anne er datter af Vibeke og Olaf Bundgård, som grundlagde Bundgård Sprogrejser i 1989, hvor Anne var teenager, så derfor har hun været med fra begyndelsen.
 
Anne blev i 2001 uddannet Cand Negot fra Syddansk Universitet med engelsk som hovedsprog og tysk som bisprog (uddannelsen binder markedsføring og virksomhedsøkonomi sammen med sprog og kultur). Under uddannelsen arbejdede Anne sideløbende for Bundgård Sprogrejse som rejseleder, udarbejdede prislister og informationsmateriale og deltog på messer. Det er ikke helt det samme som en hverdag på kontoret, så derfor besluttede Anne i 2004 at flytte tilbage til den sønderjyske hjemegn og se nærmere på forældrenes virksomhed. Hun fandt hurtigt ud af, at en hverdag fyldt med glade forventningsfulde og nysgerrige mennesker, der gerne vil ud i verden for at blive klogere på sprog og kultur, er en helt fantastisk. Generationsskiftet blev igangsat, og i 2012 overtog Anne Bundgård Sprogrejser.
Igennem årene har Anne boet i Chicago i USA og London i England. Arbejdet som rejseleder på mange forskellige destinationer har ført hende rundt i mange lande. Anne rejser fortsat gerne med venner, mand og børn og besøger desuden sprogskoler og workshops, så snart lejligheden byder sig.
Vibeke er stadig en vigtig sparringspartner, og så er hun en stor hjælp i det daglige, hvor hun ofte forkæler børnebørnene.
DET SIGER KURSISTERNE:

Super godt forløb specielt kultur delen var meget givtig. Det var nogle helt fantastiske udflugter med en guide, der er det rene historie leksikon - fantastisk. Det var også nogle veludvalgte steder med meget historik og helt mageløs natur.

Michele Gallov, 46 år
Cork , 14 dage.


Ballum IT 2011