Fritiden

En sprogrejse er meget mere end et sprogkursus med grammatik, sætningsopbygning og ordforråd. Det er især i fritiden, du skaber venskaber med de andre kursister, og hvor du kan øve sproget i praksis. I de første uger af din sprogrejse er det derfor vigtigt, at du deltager i skolens sociale tilbud, så du får opbygget et netværk og mest muligt ud af din sprogrejse. 
 
Da alt foregår på det sprog, du er rejst ud for at lære, forbedrer du dig også sprogligt i fritiden. Generelt er der et stort udbud af aktiviteter og udflugter om sommeren, mens udbuddet er mindre i det øvrige år, hvor de fleste kursister er på ophold af længere varighed. 
 
 
Med eller uden fritidsprogram
 
Bundgård Sprogrejser tilbyder sprogkurser med et stort, lille eller ingen fritidsprogram. Nogle synes, det er rart med en aktivitets- og udflugtspakke inkluderet, mens andre gerne vil have frihed til selv at tilrettelægge fritiden. 
 
 
Stort fritidsprogram
 
Op til 17 år
Dette er typisk sprogrejser for unge op til og med 17 år, hvor der er et fuldt aktivitets- og udflugtsprogram inkluderet. Der er aktiviteter stort set hver eftermiddag og aften. Hver uge er der en halvdagsudflugt samt en heldagsudflugt i weekenden. Du får set og oplevet en masse - og meget lidt tid til at savne dem derhjemme.
 
Voksne
Sprogrejser med aktiviteter og udflugter kan også være for voksne, hvor sprogkurset er kombineret med et bestemt tema som madlavning, kultur, sport eller lignende. 
 
 
Lille fritidsprogram
 
Sprogrejserne med et lille fritidsprogram er oftest for unge på 16-22 år. Måske har du tidligere været med os på sprogrejse med et stort aktivitet- og udflugtsprogram og ønsker nu et mere modent og frit program, hvor du alligevel er sikret enkelte ugentlige aktivitetet og socialt samvær. 
 
Der er inkluderet enkelte aktiviteter og udflugter pr. uge, dog ikke hver dag, så der er frihed til selv at tilrettelægge nogle af dagene. Ekstra aktiviteter og udflugter kan tilkøbes - eller tilrettelægges selv sammen med de andre kursister. 
 
 
Uden fritidsprogram
 
Ønsker du selv at tilrettelægge din fritid, kan du vælge en sprogrejse uden et fritidsprogram inkluderet. Dette betyder ikke, at du ikke skal ud at se dig om og være sammen med de andre kursister, for sprogskolerne arrangerer masser af aktiviteter og udflugter hver uge, som de annoncerer på deres skole. Du kan melde dig til de aktiviteter og udflugter, du har lyst til at deltage i, når du er ankommet til skolen. Du betaler for dem direkte til skolen. 
 
Disse sprogrejer er for voksne. Det er forskelligt, hvilken alder sprogskolerne har som nedre grænse. Typisk accepteres kursister fra 16 år og opefter, dog kan der være skoler, der har en nedre aldersgrænse på 18 eller endda 30 år. 
 

 

DET SIGER KURSISTERNE:

beliggenheden super godt, det er meget centralt og der er masser af shopping, cafe og restauranter muligheder, og så er skolen heller ikke særlig lang væk fra Oxford circus station, ca. omkring 5 minutters gåafstand.

Özlem Cakmak, 27 år
London/Oxford, 108 dage.


Ballum IT 2011