Sprogrejser i den engelske kystby Eastbourne

Eastbourne er en kystby i det sydlige England, som er kendt for sit gode vejr. Det er den by i England, der har flest solskinstimer og det er en flot by med lang strandpromenade og pier bygget ud i vandet. Byen er meget velholdt med træer i gaderne og smukke parker.

De glasoverdækkede forretningsarkader sørger for, at regnvejr ikke behøver at ødelægge din shoppingstur. Udover spændende forretninger byder Eastbourne også på adskillige hyggelige pubber, restauranter, teatre og biografer.

De omkringliggende landsbyer og andre af de interessante kystbyer i omegnen er nærliggende at besøge og med de offentlige transportmuligheder, kommer du hurtigt rundt i området. 

Find flere informationer om Eastbourne i den røde menu til højre

Sprogskolen ligger centralt i Eastbourne og byens faciliteter har du i gå afstand fra skolen. Skolen har 20 undervisningslokaler med interactive whiteboards, opholdsrum, Wi-Fi, tekøkken, spillerum, og have, hvor du kan slappe af og nyde de mange solskinstimer.

Er du under 18 år skal du bo hos en værtsfamilie, øvrige kursister kan vælge mellem familieindkvartering i eneværelse og med morgen- og aftensmad, dele-lejlighed eller hotel.

Fritiden 

Sprogskolen har et fritidsprogram, hvor du kan melde dig til de forskellige aktiviteter. Det kan være aktiviteter som volleyball, bowling, bordtennis, filmaften og en aften på pub. Du kan også deltage i skolens udflugter til f.eks. London, Cambridge og Brighton. I fritiden har du også mulighed for at sejle med kajak, ride, se en fodboldkamp eller hoppe på trampolin. Du skal være opmærksom på, at nogle af aktiviteterne har en egenbetaling. På skolens opslagstavle kan du se deres aktivitetsprogram..

Transport 

Mod egenbetaling kan du blive afhentet ved din ankomst til England eller du kan også vælge at rejse på egen hånd. 

DET SIGER KURSISTERNE:

Dejlig skole, med skønne lærer. Ligger stort set i centrum af Dublin, med nem adgang til tog og busser. Familien var rigtig dejlig, og skøn til at hjælpe hvis du havde spørgsmål.

Tobias Fritz Andersen, 18 år
Dublin, 6 dage.


Ballum IT 2011