Lærerig sprogrejse til Oxford

Oxford er kendt som ”byen med de drømmende spir” – et udtryk af forfatteren Matthew Arnold, som hentyder til universitetsbygningernes blide spir og harmoniske arkitektur. De fine universitetsbygninger ligger smukt langs floden Themsen.

Udforsk et af Oxfords mest imponerende kollegier, Christ Church Cathedral, som blev grundlagt i 1525. Det er hjemsted for byens berømte katedral, og Lewis Carrolls berømte bøger om Alice i eventyrland så dagens lys her. Er du Harry Potter fan, vil du elske The Great Hall, som var model for Hogwarts store sal.

Uanset alder er der rigtig mange fantastiske ting at foretage sig i Oxford og steder at besøge. Se de pragtfulde film- og TV-steder, de mange butikker, musik og drama lige fra aftensang i stearinlysenes skær i universitetskapeller til Shakespeare i parken, der blander sig med Oxfords livlige miks af restauranter, pubber, teatre og turistattraktioner. 

Find flere informationer om Oxford i den røde menu til højre.


DET SIGER KURSISTERNE:

Skolen var virkelig god. Lærene var søde og sjove. Det var rigtig dejligt at vi ikke var så mange fra Danmark for så blev man mere tæt med dem der var med

Victoria, 13 år
Taunton, 14 dage.


Ballum IT 2011