Sprogkurser i metropolen London

Oplev den engelske hovedstad London med seværdigheder, musicals, parker, shopping, museer og meget mere. Hvem har ikke hørt om Big Ben, Buckingham Palace, Trafalgar Square, Hyde Park og London Eye, det store pariserhjul med udsigt over hele London.

Vil du gerne shoppe i London er mulighederne store. Oxford Street og Kings Road er de mest kendte gader med butikker. Det største og mest kendte stormagasin er Harrods på Knightsbridge og på Oxford Street ligger Selfridges, det anden største stormagasin i London.

Selv om London er stor, så kommer du hurtigt rundt i de forskellige bydele med London Underground, også kendt som The Tube. Det er verdens ældste undergrundsbane og er en vigtig del af Londons historie.

Find flere informationer om London i den røde menu til højre.


Skolen 

Sprogskolen ligger centralt i London på Knightbridge, hvor butikker, cafeer og restauranter ligger side om side. Skolen har veludstyrede undervisningslokaler, lokale til selvstudie, opholdsrum og Wi-Fi på hele skolen.

Indkvarteringen 

Familieindkvartering i eneværelse og med morgen- og aftensmad, kollegium på ene- eller dobbeltværelse samt flersengsværelse. Nogle kollegier er med halvpension. Hotel også en mulighed. Sommerkurserne foregår på kostskoler udenfor London. 

Fritiden 

London har mange oplevelser at byde på. Sprogskolen har et ugentligt aktivitetsprogram, hvor du kan melde dig til de enkelte aktiviteter og udflugter. Flere af skolens aktiviteter og udflugter er mod egenbetaling. Du kan også sammen med dine medkursister udforske London og se Big Ben, Trafalgar Square, London Eye osv. og med off. transport er det er nemt at komme rundt i London.

Transport 

Du kan mod egenbetaling blive hentet af en repræsentant fra skolen ved din ankomst til lufthavnen eller på egen hånd finde frem til din indkvartering.DET SIGER KURSISTERNE:

Jeg kan klart anbefale at drage på sprogskole i udlandet. Det er intensivt og udbyttet er langt større, end [...] aftenskoleundervisning

Lone Hejlskov, 46 år
Palma, 11 dage.


Ballum IT 2011