Sprogrejser for unge og voksne i Brighton

En af de mest spændende byer i England er Brighton, som også kaldes ”London by the sea”. Brighton ligger på Englands sydkyst og tæt på vandet og med en strandpromenade og to flotte piers, som er bygget ud i vandet og ude for enden af begge moler ligger forlystelseshaller.

I Brighton, Englands tredjestørste by, finder du The Lanes som er et paradis for alle som holder af shopping. Det er en charmerende labyrint af brostensbelagte gader med gamle fiskehytter omdannet til butikker. Selvfølgelig finder du også caféer, teatre, stormagasiner, restauranter, pubs og meget mere som hører en storby til.

The Royal Pavilion er byens største attraktion. Denne berømte hvide bygning blev bygget under Kong George IV i 1815 og med dens ydre indiske arkitektur og den kinesiske stil indendørs afspejler The Royal Pavilion byens nutidige inspiration fra forskellige verdensdele, som man kan opleve på byens mange restauranter, markeder og i butikkerne.

Find flere informationer om Brighton i den røde menu til højre.

Skolen 

Skolen består af 2 bygninger som ligger over for hinanden. Skolen ligger i et af Brightons mondæne kvarterer tæt ved byens berømte strand og tæt ved bycentrum. Der hersker en meget hyggelig og varm atmosfære på skolen, som ikke er særlig moderne, men veludstyret med alle de nyeste undervisningsmidler. Der tilbydes gratis Wi-Fi på skolen, ligesom der er mulighed for at låne en computer. Skolen får ry for at være den bedste sprogskole i Brighton.

Indkvarteringen 

Familieindkvartering i enkeltværelse med morgen- og aftensmad inkluderet. Hoteller, lejligheder eller huse som er forbeholdt skolens elever, uden måltider inkluderet. 

Fritiden 

Når dagens undervisning er slut tilbyder skolen forskellige aktiviteter og udflugter du kan deltage i hvis du har lyst. Det kan f.eks. være en tur rundt i Brighton, forskellige former for sport, diskotek og besøg på forskellige museer. Udflugter ligger ofte i weekenderne og går til f.eks. London, Oxford, Stonehenge og Isle of Wight. 

Du kan, mod tilkøb, blive hentet af en repræsentant fra skolen ved din ankomst til lufthavnen eller du kan rejse på egen hånd med tog eller bus.

Transport 

Du kan, mod tilkøb, blive hentet af en repræsentant fra skolen ved din ankomst til lufthavnen eller du kan rejse på egen hånd med tog eller bus.
DET SIGER KURSISTERNE:

Undervisningen var rigtig god med små hold og gode lærere. Fritidsaktiviteterne var rigtig gode, og det var fedt, at man selv bestemte hvad man ville deltage i. Det gjorde det let at komme i kontakt med de andre kursister.

Emma, 18 år
Berlin, 13 dage.


Ballum IT 2011