Lær engelsk Down Under

Vil du have uforglemmelige oplevelser og samtidig forbedre dine engelske kundskaber, så er en sprogrejse til Australien det perfekte valg.

Sydney er, på trods af det ikke er hovedstad i Australien, klart den vigtigste by. En charmerende by og med en fantastiske beliggenhed er det en stor attraktion. Nævnes skal naturligvis det berømte Operahus designet af Jørn Utzon og lige bag ved ligger botanisk have med kæmpe figentræer, eukalyptustræer og forrygende udsigt til havnen. Caféer, restauranter, gallerier, museer og nattelivet er også blandt de oplevelser der kan nydes i Sydney.

Australien er fyldt med seværdigheder og nævnes skal selvfølgelig Ayers Rock, Great Barrier Reef, Darwin kendt for de mange alligatorer og Kakadu Nationalpark, Bondi Beach og Shark Bay Marine Park – hvor du på den lille strand Monkey Mia kan svømme med delfiner. Oplevelserne du kan få på din sprogrejse til Australien tager næsten ingen ende.

Vælg en by på kortet eller i menuen til højre og få flere informationer.
Udover byerne på kortet har vi sprogskoler i mange andre byer i Australien, f.eks. Cairns, Adelaide, Hobart og Whitsundays.
Kontakt os for flere informationer eller meld dig til informationsmøde. Se hvor i menuen til venstre.
DET SIGER KURSISTERNE:

Jeg synes skolen var god. Kunne godt lide den opdelte undervisning, det gjorde vi fik meget mere intensiv undervisning der passede til vores niveau. Vores lærer, John, formåede at undervise på en lærerig måde med en masse sjove inputs

Helene Nhan Hermind , 17 år
Dublin , 6 dage.


Ballum IT 2011