Sprogrejser til storslåede Moskva

Moskva er Ruslands New York, en by som aldrig sover, og hvor alt er muligt. Bymidten er gennem renoveret, og hver dag åbner nye virksomheder deres døre.I dag er Moskva Ruslands politiske og økonomiske centrum, og med over 12 millioner indbyggere er det den største by i Europa. 

Moskva har også en helt anden side, som mange ikke tror - der er nemlig mange hyggelige caféer, smalle stræder, kunstnernes skjulte salgs- og arbejdssteder og idylliske parker. Sammen med gigantiske bygninger som Stalin lod bygge i den såkaldte ”bryllupskagestil" er Moskva en imponerende storby.

Der sker altid noget i Moskva. Clubmiljøet har på få år vokset sig stort, og Moskva står stolt på lige fod med andre storbyers bymiljø. Om dagen byder Moskva selvfølgelig på mange kulturelle oplevelser, og mon ikke du besøger den røde plads, St. Basil´s katedral, Gorky Park, Bolshoi teatret og de mange andre seværdigheder i storbyen. 

Find flere informationer om Moskva i den røde menu til højre.

Skolen 

I centrum af Moskva, tæt ved Belorusskaya tog- og metrostationen, restauranter og caféer, ligger sprogskolen. Skolen har 11 moderne undervisningslokaler, selvstudieområde og udstyr til videopræsentationer. Derudover tilbydes der gratis Wi-Fi, og der er iPads til låns på skolen.  

TILBUD!

Bestil senest den 30/9 og få 20% på sprogundervisningen ved bestilling af sprogkurser mellem d. 2/10 - 22/12 2017!


Indkvarteringen 

Under dit ophold kan du bo på flere forskellige måder. Du kan bo hos en lokal værtsfamilie, hvor du har dit eget værelse, og morgen- og aftensmad er inkluderet. Du kan også bo i en studielejlighed eller en delelejlighed hvor du har eget værelse og deler øvrige faciliteter med andre af skolens kursister. Derudover er hotel og bed & breakfast også en mulighed.

Fritiden 

Når dagens undervisning er slut har du mulighed for at gå på opdagelse i Moskva. Skolen tilbyder forskellige aktiviteter og udflugter som du kan deltage i hvis du har lyst. Aktiviteter kan f.eks. være guidet tur i byen, russisk madlavning eller besøg på museum eller i teatret. Udflugter som oftest ligger i weekender går til f.eks. The Tretyakov Gallery, bådtur rundt i byen eller ture til steder uden for Moskva. 

Transport 

Når du ankommer til lufthavnen i Moskva, kan du mod tilkøb blive afhentet af en repræsentant fra skolen. Du kan også selv tage toget eller en taxi til din indkvartering.
DET SIGER KURSISTERNE:

Aktiviterne er en god måde at lære kulturen og sproget på, fordi de foregår på spansk. Aktiviterne var også en god måde at lære de andre elever at kende

Christine Rahr Rasmussen, 19 år
Buenos Aires & Mendoza, 56 dage.


Ballum IT 2011