Sprogrejser til hyggelige Dublin

Dublin er storbysliv, storslåede fortidsminder og musik og kultur. Som Irlands hovedstad er Dublin en tiltalende, spændende, travl og dejlig storby. De mange parker og haver i Dublin er enestående åndehuller i storbyens travle hverdag, bl.a. den 350 år gamle og historiske Phoenix Park er en storslået park, der er blandt de største parker i Europa.

Der er livebands overalt i gader og stræder og på byens mange pubber, her nyder irerne og turister den irske folkemusik, og selvfølgelig finder du også steder med mere nutidig musik. Men inden du nyder dine aftner i Dublin, er der mange steder at besøge bl.a. museer, gallerier og historiske steder og selvfølgelig det berømte Guinness Brewery.

Gå tilbage i tiden med et besøg på Dublin Castle, som kaldes for byens varetegn, mens dublinerne ikke er vilde med den kendsgerning, at slottet var britisk frem til 1922. En anderledes oplevelse i Dublin er en tur på hundevæddeløbsbanen i det indre Dublin - Shelbourne Park. Det er hunderacen greyhound, som kan nå en hastighed på ca. 63 km. pr. time, der kæmper om førstepladsen.

Find flere informationer om Dublin i den røde menu til højre.

Skolen 

Sprogskolen er familieejet og beliggende i hjertet af Dublin i en smuk georgiansk inspireret bygning. Faciliteterne byder bl.a. på moderne klasseværelser, studiebibliotek, gratis Wi-Fi, computerrum og studieområde. Derudover er der en bank, et supermarked og en læge beliggende lige ved skolen. Skolen ligger desuden i gåafstand fra busstoppesteder, butikker, caféer, restauranter mm.

Familieindkvartering i eneværelse og med morgenog aftensmad eller kollegium hvor du har eneværelse og deler øvrige faciliteter med andre internationale kursister. Derudover er lejlighed, hotel eller bed & breakfast også en mulighed.

Fritiden 

Skolen tilbyder en masse forskellige aktiviteter og udflugter som du kan deltage i. Det kan f.eks. være musik aften, biograftur, tur til Dublin Castle og meget andet. Udflugterne i weekenderne går til bl.a. Belfast eller Galway. De fleste aktiviteter og udflugter er mod egenbetaling. 

Transport 

Du kan mod betaling blive afhentet i lufthavnen og kørt til din indkvartering ved ankomst. Det er også muligt selv at sørge for din transport med bus ind til midtbyen eller taxa. 

DET SIGER KURSISTERNE:

Dejlig skole, med skønne lærer. Ligger stort set i centrum af Dublin, med nem adgang til tog og busser. Familien var rigtig dejlig, og skøn til at hjælpe hvis du havde spørgsmål.

Tobias Fritz Andersen, 18 år
Dublin, 6 dage.


Ballum IT 2011