Sprogrejse for unge i sommerferien til kostskole i Sherborne

Sherborne School er en kostskole, der ligger i det sydvestlige England. Her har du en enestående mu-lighed for at opleve det engelske kostskolemiljø, hvor du bor og bliver under-vist på skolen.

Skolens mange faciliteter som f.eks. teater, svømme-hal, indendørs sportshal, udendørsbaner til forskellige boldspil, opholdsrum med TV og diverse spil sørger for, at du får en sprogrejse pak-ket med aktiviteter og ople-velser fra morgen til aften.

Sherborne School er en elegant og historisk privat kostskole, Her møder du både det traditionelle England og moderne faciliteter for læring, krea-tivitet og sport. Til dagligt er Sherborne en pigeskole, som om sommeren er for både drenge og piger. Du har undervisning fra kl. 9.00 til 12.30. Alle måltider får du i skolens store spisesal, hvor du altid har et valg mel-lem forskellige retter. På udflugtsdage får du en madpakke med, og bliver du lækkersulten mellem måltiderne, kan du handle i skolens lille shop.

I fritiden er der masser af aktiviteter, som du kan deltage i. Om eftermid-dagen er der fysiske aktiviteter, hvor du kan vælge mellem fodbold, ten-nis, svømning, baseball, rounders (engelsk udgave af rundbold) og det evigt populære miniolympiade samt kreative udfoldelser som f.eks. smykkedesign, kunst, sangskrivning, filmoptagelse, drama og sambadans. Om aftenen bliver du udfordret med The Murder Mystery, Sherborne School Has Got Talent, Blind Date og Casino Night—og selvfølgelig disko-aftener. Hver uge kommer du på en eftermiddagsudflugt til f.eks. Exeter, Weymouth eller Stonehenge samt en heldagsudflugter til f.eks. Bath, Bristol eller Oxford.

Find flere informationer om Sherborne i den røde menu til højre.
DET SIGER KURSISTERNE:

Super! Perfekt med "små klasser" med maks 14 elever. Lærerne var høflige, friske og sjove.

Kathrine Thorup Sækmose, 22 år
Bristol, 14 dage.


Ballum IT 2011