Oplev både fodbold og sprogkurser i Manchester

Manchester, i det nordvestlige England, har et unikt og energisk bymiljø. Befolkningen er et miks af kulturer, som gør det spændende at færdes i de forskellige bydele, bl.a. ”Chinatown” med de mange asiatiske restauranter og når det kinesiske nytår som fejres med stil.

Fodbold er et stort tema i Manchester med de to store fodboldklubber Manchester United og Manchester City. Naturligvis har byen også et fodboldmuseum. Selv om du ikke er fodboldentusiast, er klubbernes stadioner absolut et besøg værd.

Der afholdes mange koncerter i Manchester med alt lige fra pop til klassisk musik. Kulturelle oplevelser finder du også mange af i Manchester, tag med på en historisk kanalrundfart eller på tur med damptoget. Shoppingsmuligheder byder byen også på. Du kan gøre gode køb for enhver smag og pengepung!

Find flere informationer om Manchester i den røde menu til højre.

Skolen 

Sprogskolen ligger centralt i Manchester lige på kanten af det nordlige kvarter. Supermarkeder, caféer og restauranter ligger lige ved skolen. Ud af de 22 undervisningslokaler skolen rummer er de 14 med interaktive tavler. Der er opholdsrum med TV, x-box, bordfodbold, snackautomat og lokale til selvstudie. Skolen har fri internet og Wi-Fi.

Indkvarteringen 

Familieindkvartering med morgen- og aftensmad, kollegiet Marsa som ligger 15-20 minutters bustur fra skolen, delelejlighed på Liberty Point som ligger 10 minutters gang fra skolen. Hotel og Bed & Breakfast er også muligt. 

Fritiden 

Hver uge arrangere sprogskolen aktiviteter og udflugter som du kan deltage i, nogle mod egenbetaling. Det er lige fra teater og museumsbesøg til koncerter og skolens forskellige ”klubber” f.eks. filmklub. Selvfølgelig skal du også med på en guidet tur gennem Manchester, så du får lidt føling med byen. Hvis du er til fodbold kan du komme ind og se en fodboldkamp eller få en rundvisning på stadion.

Transport 

Du kan mod egenbetaling blive hentet af en repræsentant fra skolen ved din ankomst til lufthavnen eller du kan rejse på egen hånd.

DET SIGER KURSISTERNE:

Vi mødte kun engagerede undervisere. Programmet var veltilrettelagt og indfriede bestemt mine forventninger.

bettina Hallqvist, 48 år
cork, 14 dage.


Ballum IT 2011