Tag på sprogrejse til hyggelige Hastings

Hastings er en berømt historisk by på Englands sydkyst. I dag fremstår Hastings som en moderne by med små hyggelige butikker og caféer, stormagasiner og et stort indendørs shoppingscenter. Desuden finder du mange hyggelige pubber, restauranter, biograf, teater, og diskoteker.

Oplev også det gamle Hastings, Old Town, som er en charmerende bydel med smukke gamle bindingsværkshuse og blomstrende haver. De smalle stræder og stier fører forbi husene og op til West og East Hill, kendt for slotsruinen Hastings Castle og for betagende udsigt over byen.

Hastings by har en sådan størrelse, at den er interessant og byder på mange oplevelser, og samtidig er det en lille og venlig by. Du finder en smuk natur omkring Hastings, og der er mange interessante steder at besøge. Har du alligevel brug for at komme til lidt større byer, går der direkte tog til både Brighton og London.

Find flere informationer om Hastings i den røde menu til højre.

Skolen 

College i Hastings ligger centralt i byen og består i dag af 3 nyopførte bygninger, der med nutidens teknologi og faciliteter giver alle kursister et indlæ- ringsmiljø i verdensklasse. På college området ligger der et bibliotek, fitness-center, café med varme og kolde frokostretter, udendørs sportsområde, restaurant og frisør.

Fritiden 

Skolen tilbyder sociale og kulturelle aktiviteter, som f.eks. tager udgangspunkt i den lokale historie og den skønne natur i området. I området udenfor Hastings er der også meget at opleve og nogle af aktiviteterne vil ligge her. Heldagsudflugter tilbydes i weekenderne og kan f.eks. gå til London og Oxford. Mange af aktiviteterne er med egenbetaling og du kan vælge mellem de aktiviteter du ønsker at deltage i.

Transport 

Du kan mod egenbetaling blive hentet af en repræsentant fra skolen ved din ankomst til Gatwick eller Heathrow lufthavn eller du kan på egen hånd finde frem til din indkvartering.

DET SIGER KURSISTERNE:

Vi mødte kun engagerede undervisere. Programmet var veltilrettelagt og indfriede bestemt mine forventninger.

bettina Hallqvist, 48 år
cork, 14 dage.


Ballum IT 2011